Zaaigoed Boodschappen, kan het allemaal mee?

Beetje anders

We doen het deze week een beetje anders.

Waarom? Wij bloggen iedere donderdagmorgen rond koffietijd zodat jij even gezellig bij kunt lezen …nee dat is deze week niet anders. Dat wij met z’n tweetjes zijn veranderd ook niet.
Maar wat doen wij dan anders deze week… nou wij schreven tot voor kort ons blog samen, dat is dus al verandert. MMM zal ik maar bij het begin beginnen.

Wij willen jullie een kijkje achter de schermen bieden, dat is de reden van ons blog. Maar we zijn geen ‘echte’ schrijvers en lopen steeds weer tegen het feit aan dat wij het allemaal wat soepeler en sprankelijker willen. Dat is de reden dat wij een bevriende tekstschrijfster om raad hebben gevraagd, en de hulp is geboden! Een van de eerste tips was dus het niet meer samen bloggen. Tenminste niet samen aan één blog schrijven dan.

Vanaf het begin van dit jaar kiezen we een leuk en of actueel onderwerp om een aantal tekeningen aan op te dragen en hier bloggen wij dan omheen. Natuurlijk worden deze thema’s niet zomaar gekozen, wij hebben daar op de een of andere manier wel een link mee, wat wordt verklaard in het bijvoerende blog!
Deze week pakken wij het dus anders aan en illustreren wij een keer om ons blog heen, niet dat zo veel verschil uitmaakt.
Waarom. Afgelopen maandag is dus onze zeswekelijkse-blog-schrijfcursus gestart, met nog meer handvaten en goede tips gaan wij deze week een paar uurtjes apart zonder skype om te schrijven aan onze eerste schrijfopdracht. Opzoek naar een eigen schrijfstijl.
Dit blog moet er eerst komen, zodat ik mij straks volledig kan wijden aan les 1, spannend hoor.

Dus houd jij onze ontwikkelingen in de gaten?
Als je wilt laat dan een berichtje hieronder achter, dat zouden wij leuk vinden!

groetjes #il