Boodschappen, kan het allemaal mee? In de roos
blije week

Blije week

Wij maken er deze week een blije week van, niet dat we dat normaal niet doen. Wij proberen van iedere dag een feestje te maken. De zon schijnt eindelijk weer en we vieren het zesjarig bestaan van illi graphics, HIEP HIEP HOERA!
Is het op dinsdag de Internationale Dag van de Lach en is het ook nog eens Werelddag van de Zon.. nou dat laat hij zien hoor. We proberen zoveel mogelijk vitamines D mee te pakken door zo nu en dan wat voorbereidende taken in het zonnetje te doen. De zonnebril is niet overbodig, zo word ik bijna verblind door de witte kant van de sticker-kaartjes tijdens het inpakken in het zonnetje. Natuurlijk genieten wij van de extra vrije dag rondom Bevrijdingsdag en Hemelvaartsdag en proberen daar dan ook een echte vrije dag van te maken, wat soms best wel moeilijk is. De deur van het thuiskantoor is zo open, nog even snel dit nog even snel dat .. gelukkig heb ik geen hekel aan mijn werk, maar de rest van het gezin vind het ook wel eens leuk om mij te zien ;). En dan is de week nog niet voorbij, we hebben nog genoeg leuks en gezelligs op de planning staan. Al wordt het zaterdag wel heel vroeg het wekkertje zetten… maar het wordt vast heeeeeeeel gezellig zaterdag in Renesse.
En dan… dan is het alweer moederdag, dat wordt dus ook weer een gezellige dag. Die dag laat ik mij maar verrassen en laat de planning aan mijn kinderen over!

Zeg nu zelf … daar word je toch blij van!

#il