Voorbereidingen voor de Roparun AAgje houd van glitter
AAgje

AAgje gaat hardlopen

Zaterdag 7 mei 2016

Wat een week! Wat hebben die mensen veel te doen zeg 😉 Maar wat was het gezellig!

Er moet ook gewerkt worden, dus Wisse en ik hebben ons goed vermaakt in Numansdorp. Gezellig dorp hoor, veel winkeltjes en een leuke haven. Het was schitterend weer, dus we konden samen theeleuten in de tuin.

Afgelopen woensdag was het dodenherdenking. In de straat hier ligt een ‘Stolpersteine’. Deze stenen worden geplaatst bij woningen waar vroeger joden gedeporteerd zijn. Heel mooi om te zien dat ook hier mensen bij stilstaan. Wij ook.

We zijn woensdag ook gaan hardlopen, ja, je leest het goed, bij atletiekvereniging Spirit in Oud Beijerland. Superleuk! Ik denk dat we dit vaker moeten gaan doen, goed voor onze conditie! Wat hebben we geslapen daarna
.

Bevrijdingsdag was een stralende dag, we hebben lekker in de tuin gezeten met een boekje en een muziekje. Meer konden we ook niet want wat had ik een spierpijn! Wisse hield zich stoer, maar ik weet zeker dat hij ook spierpijn had. Je had hem moeten zien gaan over die baan!

Gisteren zijn we weer bezig geweest voor de Roparun. Enorme groene bollen met bloemen gemaakt, aan de lantaarnpalen komen te hangen. Gelukkig gisteren nog niet, konden wij hier mooi even een tukkie doen. We hebben nog even een duik genomen in de collectie van #ChillFishDesign shirts hier, geweldig! Ontworpen door Hildemieke, bamboe shirts en shirts van eucalyptus, duurzaam en ze zijn geweldig! Die met die hond is echt onze favoriet!

Vandaag (zaterdag) moesten we vroeg uit de veren. Hardlopen! We hebben een hele route door Oud Beijerland gelopen. Eenmaal thuis, zijn we van de zon gaan genieten, wat een heerlijk weer in Nederland.

Wil jij dat AAgje ook bij jou komt logeren?
Zorg dat jij op AAgjes logeerlijst komt te staan!