Rode-neuzen-dag AAgje gaat hardlopen
Roparun

Voorbereidingen voor de Roparun

Vandaag onze eerste dag in Numansdorp! Wat een dag, we hebben veel gedaan!

Vanmorgen hebben we eerst geholpen in de schuur, een wijnrek in elkaar klussen. Wisse hielp goed mee en ik gaf de aanwijzingen hoe ik het wilde hebben.

Na de koffie toch maar even de tuin in, wat een mooi weer vandaag! Wisse heeft zijn mouwen opgestroopt en is aan de slag gegaan. Pfff….warm zeg, dan maar lekker een dutje samen op de bank in het zonnetje!

Vanmiddag nog even langs de buurman en buurvrouw, die zijn zo druk bezig met de voorbereidingen voor de Roparun die hier over twee weken langskomt. Prachtig, overal bloemen! Ze hebben hier zelfs een Roparunstraat! De buurman is een hele bloemenwagen aan het maken voor de kinderen, die ook nog speciale duurzame t-shirts aan krijgen van chillfish, chillfishdesign. Speciaal ontworpen voor de Roparun!

Stichtingnu maakt er echt werk van dit jaar omdat het de 25e keer is dat de Roparun wordt georganiseerd. Wat zal dat een gave doorkomst zijn op de #Middelsluis in #Numansdorp over twee weken. We hebben natuurlijk veel foto’s gemaakt, wat leuk zeg. Hij heeft zelfs de Eiffeltoren gemaakt, die hebben we natuurlijk even beklommen. Ik durfde niet hoger, maar Wisse wilde natuurlijk wel even naar de top… Ja, die Keessie is goed bezig, hopelijk zijn we rond die tijd nog in de buurt, kunnen we gaan kijken!

Zo, dat was een drukke, zonnige en heel gezellige dag!

Wil jij dat AAgje ook bij jou komt logeren?
Zorg dat jij op AAgjes logeerlijst komt te staan!