AAgje in de wolken!

AAgjes wereldreis weer van start!

Mijn 2e reis gaat bijna van start. Maandag 29 februari begin ik AAgjes wereldreis want ik mag mee met Inge! Nu loop ik al dagen met dat liedje van Clouseau in mijn hoofd: ‘Daar gaat ze… Zo een schoonheid heb ik nog nooit gezien’ Het is nu nog even alle laatste puntjes op de i zetten, maar dat gaat vast helemaal goed komen. Ik heb er zin in!

Tickets
De tickets worden geregeld, mijn paspoort en visum liggen klaar.  Ja, het wordt meteen een heeeeele verre reis! Zie je die grote glimlach op mijn gezicht? Wisse zal wat later instappen, hij moet zijn paspoort nog regelen maar dat komt vast helemaal goed.

Het wordt een hele mooie reis, ik denk niet alleen aan het mooie land, maar het doel van de reis heeft ook iets heel moois. Het ligt op het puntje van mijn tong om al heel veel te verklappen, maar dat is natuurlijk niet leuk. Volg mij dus via dit blog en je kan mij natuurlijk ook volgen via mijn eigen facebookpagina.
Ik kan in ieder geval zeggen dat ik er heel veel zin in heb. Mijn garderobe is compleet, mijn koffer had ik natuurlijk al gescoord bij Koos en Roos op de feestdagenfair Jutter. Langs de Reiszusters van het GGD geweest voor de nodige inentingen. Nu moet ik nog wat laatste praktische dingen zoals zonnebrandcreme factortje 50+ , antimuggenzalf en Oxazepam aanschaffen. Niet dat ik heel veel last heb van vliegangst, maar ik weet nog toen ik met Andrea naar New York vloog, dat vond ik toen best spannende uurtjes.

AAgje op bezoek bij jou
Mocht jij het leuk vinden een periode [max. een week] je dagelijkse belevenissen, een nieuw avontuur,  een speciale reis te delen met mij, AAgje. Heb jij een bijzonder bedrijf of een persoonlijk project, dat je mij wilt laten zien. Meld je aan via post@illigraphics.nl. Dan nemen wij contact met je op. Je komt dan op de logeerlijst met vermelding van je naam en emailadres.

Nu is het aftellen dus echt begonnen, volgende week ga ik met Inge op reis.

Wil jij dat AAgje ook bij jou komt logeren?
Zorg dat jij op AAgjes logeerlijst komt te staan!

Wil jij ook een eigen AAgje? Bestel dan hier het ‘Maak AAgje‘ doe het zelf boekje

One thought on “AAgjes wereldreis weer van start!

Reacties zijn gesloten.