Laten zien... Contact

Even rust in ons illikantoor

Vandaag een rustig dagje werken in ons thuiskantoor.
Na Herfstvakantie drukte nu ‘stilte’ voor de storm.

Afgelopen week, tijdens de herfstvakantie met de kinderen thuis, toch wat illi werk verzet. Hoewel pubers, hebben zo hun eigen leven en gaan en staan zoals dat uitkomt. Zo flexibel als moeders moeten zijn, hebben wij ons werkschema daar omheen gepland.
We hebben redelijk wat tekenwerk verricht. Zo is onze collectie canvassen uitgebreid met een vrolijk en stoere kindercollectie getiteld ‘Circus’ en voor zowel jong en oud de collectie ‘Drieluik’ waar iedere keer weer een nieuw item lijkt boven te komen.

Op speciaal verzoek is er een dubbele fietstas ontworpen voor een Goese wijkverpleegkundige. Zij fietst binnekort heel herkenbaar en opvallend door haar eigen wijk.

Op de digitale uitnodiging voor het Kenniscentrum Kusttoerisme werden de puntjes op de i gezet. Met op de voorzijde de 3 fasen van de Costumer Journey, het thema dit jaar van de Toeristische Ontmoetingsdag.
Een spoedklus voor de omslag van een jubileumboek sloot onze ‘Herfstvakantie’ af.

Deze week beginnen we zoals gewoonlijk met het plaatsen van de illustratie voor VVVZeeland, de andere weekdagen verschijnt een illustratie van de Dag via social media. Daarnaast enkele afspraken en tekenwerk en tijd voor het aanvullen van de website.

En morgen.. morgen brengen wij een bezoek aan de Contacta.