Doe eens vriendelijk Wisse's verrassingsplan!

arbeidsvitaminen nodig?

Zijn er in jouw omgeving ook zoveel mensen die de afgelopen weken ziek waren en die wel wat arbeidsvitaminen kunnen gebruiken?
Ook hier hield het griepvirus ons een aantal weken geleden in zijn greep.
Nu werk je dit vervelende virusje het beste je lijf uit, door gewoon je rust te pakken en wat extra vitamines binnen te krijgen. Natuurlijk eten wij normaal gesproken zoveel mogelijk, onze dagelijkse behoeften aan groenten en fruit en chocolade.
Ook lopen we, liefst dagelijks, onze vitamine D op met een wandeling buiten in het park, langs de dijk of door de wijk. Dit is ook goed voor de hersenen en versterkt het geheugen. Je bent lekker in beweging wat heerlijk ontspannend werkt maar ook heel inspirerend kan werken, dus twee vliegen in één klap!

Maar wanneer het lijf helemaal niet meer wilt en koortsig aanvoelt, is het beter om maar gewoon je bed in te duiken. Ondanks de bergen tekenwerk die er nog liggen, een presentatie in de agenda hebt staan waar je samen het nodige werk voor moet verzetten. Gelukkig is alles op zijn pootjes terecht gekomen en gelukkig hebben wij elkaar zo een beetje afgewisseld, zodat toch de nodige arbeid verzet kon worden.

Daarom geven deze week onze aandacht aan die broodnodige arbeidsvitamines in de vorm van vers fruit en een gezellig muziekje op de achtergrond. Deze week schijnt gelukkig af en toe een heerlijk verwarmend Zeeuws zonnetje, dat doet een mens altijd goed.

Geniet ervan!

One thought on “arbeidsvitaminen nodig?

Reacties zijn gesloten.