Wie schrijft die blijft... wie? wat? waar?

#Bijlezen

Afgelopen maandag volgden wij een workshop ‘Bloggen 1’ van Lobke Elbers.
Al een aantal jaren houden we u, met veel plezier, op de hoogte van onze grafische werkzaamheden via ons illi blog. Wij hopen natuurlijk dat u daar iets aan heeft, er misschien iets van opsteekt en illi graphics zo een beetje beter leert kennen.

‘Bloggen 1’ was een inleidend verhaal, hoe, wat en waar kan je het beste bloggen; wat doen en niet te doen dus. We zijn al op de goede weg bleek na het verhaal van Lobke maar de workschop gaf ons zeer nuttige aanvullingen en heldere tips.  In workshop ‘Bloggen 2’ gaan we zelf aan de slag.

Doen
Bloggen is momenteel helemaal hot, dus kan je het maar beter goed doen. Voor het schrijven van een blog bepalen we een onderwerp dat ons bezig houdt en dat interessant kan zijn voor onze trouwe fans en volgers. Wij schrijven onze blog altijd samen, ilse start met de hoofdlijnen van het onderwerp en liesbeth en vult aan en corrigeert. We hopen via ons illi-blog iets toe te voegen en misschien wel te verrassen. Ilse verrast, met haar dyslexie, regelmatig met creatieve woorden. Zo is bijvoorbeeld het woord ‘Bijlezen’ ontstaan. Zo kunt u dus voortaan elke week #bijlezen over bijvoorbeeld een nieuw product dat we aan het maken zijn voor de komende voorjaarsmarkten, of misschien starten we weer een leuke Facebookactie.

Niet doen
We gaan u niet overspoelen met een ellenlang verhaal vol informatie via alle social media kanalen tegelijk. Maar gespreid over de werkweek wordt u op de hoogte gehouden van onze activiteiten achter de schermen, de ene keer via Twitter of via Facebook en Instagram.

We hopen dat u volgende donderdag ook via onze blog even wilt #bijlezen!
Bij blijven? Even lezen dus.

2 thoughts on “#Bijlezen

    1. Dank je wel Ramon, positieve reacties zijn natuurlijk altijd leuk om te ontvangen!

Reacties zijn gesloten.