Een gelukkig mens tweeduizendenzestien

Ho ho, ha ha ha!

Een week vol inspirerende trefwoorden. Dinsdag begon met een regenbui, maar binnen was er koffie met een bonbonnetje, El Toro bood die dag onderdak voor ruim 60 powervrouwen. In de ring presenteerde o.a. ZigZag haar Zeeuwse Zakenvrouwen.  Daarvan gaven er 10 een pitch; één powerwuuf won de trofee. Het Belmeisje belde voor Nannette naar Jeroen. Tussendoor mochten we lachen met de lachsessies ‘ho ho, ha HA HA’ en lunchen we uit een plastic doos, aan de vegatariers was niet gedacht maar we hebben er wel een plankje bij. We gingen naar huis met een goodiebag zonder missjes, maar wij zagen er in ieder geval wel goed uit!

Goof laat ons woensdagavond dansen op “I’ve gotta feeling”. Die beleving in coffeebar Shine vergeten we voorlopig niet meer. Inspiratie van de bovenste verbeeldingsplank; we kunnen alles bedenken en uitvoeren wat we willen, the sky is the limit! AAgje zette haar charmes in bij de heren in het gezelschap. En we mochten die avond weer genieten van een goede bak koffie gezet met koffieapparaat S9, de enigste in Zeeland. De service van coffeebar Shine was weer top!

We sloten de week af met een luidruchtige djembé-workshop. Een interactieve netwerkborrel georganiseerd door Spek mie Stroop en de De Geveltjes. De zaak in ‘s Heerenhoek bestaat ook nog eens 40 jaar dus dat werd dubbel feest. Onder de bezielende leiding van Menno, een Hollandse Belg of een Belgische Hollander, gingen we met klapperhandjes, ritseleitjes en trommels aan de slag! Met veel lol deed iedereen zijn best om de trommelinstructies te volgen en de tribune vol supporters aan het dansen te krijgen. Met een flinke slag op de grote gong werd de sessie succesvol afgesloten door Margot en haar man.

Een top week kunnen we gerust zeggen.