Blauwe lucht Uit de oude doos
koffie

Op de koffie bij

Al koffiekopjes schetsend starten wij deze week. Deze week staat namelijk in het teken van op de koffie bij of met of … Wat maakt deze week nu zo bijzonder zal je denken! Het koffie drinken op zich is nu ook weer niet zo bijzonder, we drinken op de algemene werkvloer menig kopje koffie, ook hier!. Al tappen wij het hier niet uit een automaat of lopen we naar de coffeecorner. Nee wij zetten hem lekker zelf. Een echt heerlijk ‘ouderwets’ bakkie. Wat we tegenwoordig gewoon heel hip ‘slow coffee’ noemen. Of met ons semi professioneel espressoapparaat maak je in een handomdraai je eigen versie van versgemaakte cappuccino. Gelukkig hoeven wij hier ook niet uit zo een plastic of kartonnen bekertje te drinken. Nee wij zijn bevoorrecht en kunnen iedere dag kiezen uit de mooiste kopjes hier in huis.

Wat maakt deze week dus zo bijzonder om koffiekopjes te tekenen?
Misschien heb je al een aanplakbiljet of flyer gezien. Zaterdag en zondag aanstaande is er weer de Oudelandse Zomerfair, die vindt ook dit jaar weer plaats in de koffietuin aldaar. Altijd gezellig, heel divers en er is ook altijd koffie met! Met lekkers om op te eten, met lekkere muziek, met gezelligheid en we hopen met lekker weer. Ook dit jaar gaan wij daar weer heen. Een beetje als bezoeker, wij kunnen natuurlijk de verleiding niet weerstaan om ook even onbekommerd over de fair te struinen en te neuzen tussen alle leuke en mooie dingen, hopend om iets leuks te scoren voor thuis, waar wij dan kunnen genieten als we koffie drinken of iets dergelijks.
Maar natuurlijk staan wij er ook zelf. Wat ons betreft zijn jullie heel erg welkom om ook bij ons op de koffie te komen. We schenken dit weekend speciaal voor jullie een tweedimensionaal kop koffie en natuurlijk hebben wij daar ook wat lekkers bij! Wat dacht je van zo een lekker kussen voor in je rug voor tijdens het koffie drinken? Of zo een uniek speculaasplankje om je eigen Zeeuws missjes speculaas voor bij de koffie mee te maken? Of .. ik denk dat je gewoon even moet komen neuzen bij ons en al onze buren

Het is dus te leuk om voorbij te laten gaan, dus kom jij ook bij ons op de koffie?

#il