Ho ho, ha ha ha! Wie schrijft die blijft...

tweeduizendenzestien

En dan is het ineens tweeduizendenzestien!

Een nieuw jaar is altijd een mooi start voor nieuwe of vernieuwende plannen.
Maar misschien is het wel even leuk om nog een korte terugblik te doen op de laatste weken van tweeduizendvijftien!
Na 5 december, verjaardagen en kerstdagen. Voor een vriendinnetje die trouwt, maken we een toepasselijke poster.
Dan is er een vierdaagse pop-up markt De Jutter in Renesse. Hoe gaan wij onze tijdelijk opspringende winkeltje inrichten? Volop ideeën, maar wat is uitvoerbaar op korte termijn. Dat kwam goed, helemaal in jutterstijl. Het was een bijzonder concept! Deze bracht weer diverse leuke nieuwe contacten en een aantal oude contacten die weer opgehaald werden. Een gezellige boel dus. Kijk even op onze Facebook pagina hoe dat eruit zag.

En dan is het dus ineens echt 2016! We hebben de eerste week van januari vrij gepland. Zo kunnen we bijtanken, wat achterstallige huishoudelijke klusjes wegwerken en weer verjaarsfeestjes vieren.
Het wordt vast weer een heel leuk jaar.
Zo gaan wij jullie weer iedere week met illustraties verblijden. Natuurlijk komen er weer heel veel Zeeuwse Meisjes met hun boertjes voorbij.
Dit jaar gaan we iedere week in een “thema” tekenen, dit kan dus Zeeuws zijn, maar ook totaal iets anders.
Wij willen jullie graag laten zien dat wij meer doen dan alleen de Zeeuwse Missjes.
Wees niet bang de Missjes blijven terug komen en blijven een belangrijk onderdeel van ons werk. Wij delen deze illustraties via sociale media zoals Facebook, Twitter en instagram.

AAgje heeft besloten om ook dit jaar weer haar koffer te pakken en gaat weer vrolijk op ontdekkingsreis. Wanneer zij vertrekt, is voor ons nog niet helemaal duidelijk, maar in ieder geval in het eerste kwartaal. Haar nieuwe koffer staat al klaar.
Wil jij dat AAgje bij jouw thuis langs komt en wil je daar een verhaaltje over schrijven, dan kan jij je opgeven als logeeradres.
Ze is haar eigen Facebook pagina gestart en zal ook een eigen pagina hier op onze site krijgen.
Natuurlijk staan wij ook dit voorjaar weer op diverse fairs, zoals in de Rozentuin te Kats en op de Oudelandse Zomerfair. Weet jij nog een leuke fair waar wij zouden kunnen staan, laat het ons weten.

Tot dan!