arbeidsvitaminen nodig? Van Avatar naar Gravatar
verrassing

Wisse’s verrassingsplan!

Wisse heeft een plan? Een verrassingsplan!
Heb je het al gezien? AAgje heeft weer wilde reisplannen maar dit keer gaat ze niet alleen. Wisse wilt ook wat van de wijde wereld zien!  AAgje stapt maandag 29 februari aanstaande al op het vliegtuig. Een hele bijzondere maandag voor AAgje om haar 2e wereldreis te starten, in dit schrikkeljaar.
Wisse moest zijn paspoort nog even regelen en zal haar in de loop van maart nareizen.

Verrassingsplan
Deze week is Wisse wel al op pad geweest om AAgje te verrassen met een klein kadootje. Hij had een idee en ging daarvoor naar de grote stad. Want daar is nog dat ene speciale winkeltje, waar hij vast zal slagen. Ook zoekt hij nog een lief kaartje uit voor AAgje. Die wordt vooraf op de post gedaan. Een dubbele verrassing  op vrijdag, voordat AAgje vertrekt.
Hoe dat eruit ziet is te volgen in zijn eerste mini-stripverhaal. Te volgen via twitter en onze instagram account.

Geen toeval
Met het oog op de komende Stripdagen, 27 en 28 februari in Rijswijk is het natuurlijk geen toeval om Wisse en AAgje in stripvorm neer te zetten. Een passend thema dus voor ons #illustratieperwerkdag. Het lijkt eenvoudig maar het is behoorlijk moeilijk om in 5 plaatjes een verhaal neer te zetten. We hebben dan ook veel respect voor de echte striptekenaars die dat toch elke keer weer klaren.
Deze week is het ook Voorjaarsvakantie, dat betekent voor ons: Werk combineren met het genieten van vrije uren. Misschien wel die ene grappige strip nog eens lezen of even de stad in voor de nieuwste stripboek.

Wie weet volgen er nog meer avonturen in stripvorm van AAgje haar wereldreis. En welke verrassing zit nou in dat kleine roze pakje dat Wisse aan AAgje kado heeft gedaan?.
Hou het in de gaten en volg de reis via AAgjes eigen blog en via haar Facebookpagina.

Mocht je nog tips voor haar reis hebben, horen wij dit graag van je, schrijf jouw reactie hier onder!

Fijne voorjaarsvakantie!