Hoedje op! Allemaal kattenkopjes
De kust Marathon

De Kustmarathon

Wij vieren oud en nieuw bij en met goede vrienden. De goede voornemens voor dit jaar zijn natuurlijk al uitgebreid voor twaalven besproken. De klok slaat 00.00 uur in de nacht…
G E L U K K I G  N I E U W J A A R ! !
De champagne vloeit rijkelijk er wordt getoost en gekust. Buiten wordt er vuurwerk afgestoken. En binnen, binnen wordt de computer opgestart. Wanneer je al jaren A zegt, wordt het hoog tijd om B te zeggen. ‘Ja, Ilse als jij je nu niet inschrijft, morgen zit ie vol en dan moet je weer een jaar wachten.’ Onder dit goede voornemen kom ik niet meer uit, ik zal de wandelmarathon samen lopen met dochterlief en nog 4998 andere wandelaars.

Het voornemen om goed voorbereid aan de start te komen is ergens halverwege blijven steken, wegens ziekte en verhuizen van mijn moeder blijf ik ergens rond de 23 kilometer hangen. Dus hoe dichter oktober nadert, hoe meer ik denk waar ben ik in hemelsnaam aan begonnen. Dit ga ik nooit fixen, maar cancelen is geen optie.

Afgelopen weekend was er een bijzonder leuk en gezellig  feestje bij die zelfde vrienden. Een verjaardagsfeest met als mooiste cadeau een aanzoek. Wat mooi om van zo iets getuige te mogen te zijn, dat geeft een mens vleugels. De helft van de aanwezige personen loopt, wandelt of rent de kustmarathon. Er is me duidelijk goede moed ingesproken, ik zit weer in de juiste flow, heb de kriebels weer te pakken.

Op het moment dat ik dit schijf duurt het nog precies 2 uur 4 uur 56 minuten en 3 seconden voor het marathonweekend van start gaat.
Zondag aanstaande staat dus mijn 1e Wandelmarathon in mijn agenda!

Via Instagram en Facebook kan je dit aankomend weekend mijn belevingen, vorderingen en het wel of niet uitlopen volgen.

#il
Ik heb er zin in …en Gitte je weet het, ik draag hem op aan jou!

2 thoughts on “De Kustmarathon

  1. Leuk geschreven Ilse! Ik voel me wel een beetje aangesproken Dit jaar weer samen oud en nieuw vieren?? Wie weet wat er dan verzonnen wordt….. Je hebt t super gedaan samen met dochterlief! Ben trots op jullie!

    1. En dan lees ik nu pas je antwoord… [wat EERRRGGG]
      Een ding staat vast .. ik heb hem ook één keer gewandeld.. en denk dat ik het daar ook maar bij hou 😉

Reacties zijn gesloten.