Dat wordt beloond! Op de koffie bij...

Een dag met hoge verwachtingen…

Twee maanden geleden, reden wij voor het eerst richting Middelburg, naar de praktijk van
Podotherapie Hallux in Middelburg. De praktijkruimte in Middelburg is een mooie ruimte, met hoge [dan nog lege] wanden.
Sandy Westerhof heeft ons uitgenodigd om eens mee te denken over een oplossing om haar werkruimte een vrolijk, eigentijds en Zeeuws opfrisbeurt te geven.
Die hoge wanden, dat was best een uitdaging. We kwamen uit op een vierluik van canvassen aan de lange wand en bij de voetspiegel een collage van Ogu. Een Ogu is een opvallend, uniek en een gemakkelijk te plaatsen fotowandsysteem, eigentijds en Hollands product.

Afgelopen vrijdagmorgen was het dan zover. Met een het-is-bijna-weekend gevoel, laden wij de auto in om de bestelling naar Middelburg te brengen. De kofferbak wordt gevuld met in plastic verpakte canvassen en bovenop ligt een hele grote platte kartonnen doos.
Vooraf was het ophangsysteem al bevestigd en er stond een hoge trap klaar.
Het ophangen van de canvassen ging gemoedelijk met tussendoor een kopje koffie. Nadat de doeken allemaal mooi op gelijke hoogte op een rij hingen, was het de beurt aan de collage.

Ogu levert zijn eigen instructies bij om de collage mooi recht op zijn plaats te hangen. Na een juiste markering met tape en droog-oefenen van het ophangen, gaan we voor het echie.
Met de waterpas in de aanslag gaat de Ogu tegen te muur. Een kleurrijke compositie van het Zeeuwse en met een eigen illustratie van Yolo de kater van huize Westerhof, in onze eigen stijl nagetekend aan de hand van aangeleverde foto’s.

Sandy is helemaal blij met haar vrolijk ingerichte praktijkruimte die nu als compleet aanvoelt.

Sinds 2014 vind je onze illi-collages op www.OGU.nu, onder OGU THEMED, bij OGU ART.
Hier staan 8 ontwerpen, oer-Hollands met een vette Zeeuwse knipoog. Bestellen van deze OGU’s doe je via de OGU website.

Wil je net als Sandy een OGU in illi stijl, maar hij staat jouw keuze er niet tussen?! Mail ons, wij gaan graag samen rond de tafel en maken graag iets persoonlijks wat helemaal bij jou past!