Exposeren Ho ho, ha ha ha!

Een gelukkig mens

Zo nu eerst een heerlijk bakje cappuccino… Dat kan een mens gelukkig maken!
Niet alleen die fantastische koffiemachine waar je die cappuccino mee maakt, maakt je als innerlijk mens echt gelukkig, het gaat om het gevoel.
Dat bakje koffie met een heerlijk stukje pure chocolade of een lekker zelf gebakken speculaasje, daar geniet je samen van, thuis of tijdens het werk.

Over het algemeen zijn wij hele vrolijke positief ingestelde meiden, maar ook wij zijn mens.
Wij hebben onze sterke kanten maar hebben op z’n tijd ook last van frustraties etc.
Dat geven we ruimte door een moment eens lekker te mopperen en te zeuren tegen elkaar, over wat ons dwarszit en daarna gaan we, helemaal uitgeraast, weer verder.
Dan roepen wij hier op kantoor: ‘Loslaten, ‘laat van je af vallen joh, positief blijven” en meer van dat soort kreten, daarna kom je er weer beter uit!

Blijf bij jezelf, wees jezelf, wees bewust van jezelf en je eigen kunnen!
Onze strijdkreet is niet voor niks: “Serieus Zeeuws met een knipoog”.
We nemen onszelf en de mensen om ons heen serieus. Maar nemen het leven in het algemeen niet al te serieus; er moet ook ruimte zijn om te spelen en buiten de lijntjes te kleuren.

Aanstaande dinsdag gaan wij naar een event voor Zeeuwse vrouwelijke ondernemers, daar worden extra handvaten aangereikt zodat alle aanwezige meiden nog sterkere meiden worden. Met alle inspiratie die we daar opdoen, kunnen we aan de slag! We kijken uit naar nieuwe contacten en nieuwe samenwerkingen.

Wordt vervolgd.