Borrelen... Even rust in ons illikantoor

Laten zien…

De expositie van 17 canvassen en 1 verjaardagskalender, in het ADRZ te Vlissingen is nog te zien tot het eind van het jaar en ondertussen zijn we de volgende expositie al aan het voorbereiden.
Een expositie is een leuke manier om je werk te laten zien, maar het is niet zomaar lukraak wat ‘doekjes’ op hangen. Nee, daar gaat nog heel wat denkwerk aan vooraf.

Vanaf begin november tot eind december exposeren wij ook in het Paramedisch Centrum Goes aan de Graaf Adolfstraat.

Afgelopen week bezochten wij het centrum om de ruimtes en de gangen te bekijken. Zo beoordelen wij welke canvassen waar kunnen hangen. Er is plaats aan de muur voor 21 canvasdoeken en voor de receptie hebben we nog een leuk alternatief bedacht.
Omdat er in het ADRZ al een groot deel van onze canvasvoorraad hangt, moeten er dus nog een aantal nieuwe ontwerpen gemaakt worden. Een mooie gelegenheid om nieuwe ideeën uit te proberen en op canvas te zetten.

Werk aan de winkel dus!

Heeft u interesse om een aantal doeken van de Zeeuwse Missjes in uw ontvangstruimte of in uw wandelgangen te exposeren voor een aantal maanden? Neem gerust contact met ons op via post@illigraphics.nl