Alles is Liefde The apple challenge

Heerlijk avondje

Het heerlijk avondje is gekomen! Deze uitspraak associëren we klakkeloos met het avondje van Sinterklaas. Natuurlijk bestaat het jaar wel uit meerdere heerlijke avondjes. Dat hopen wij in ieder geval wel.
Een zwoele zomeravond in de achtertuin. Een gezellig etentje met vrienden. Een verjaardagsfeestje, ga zo maar door. Maar dat heerlijk avondje krijgt net iets extra’s in de wintermaanden. Buiten is het koud en het is vroeg donker, binnen is het behaaglijk en daardoor extra behaaglijk en gezellig.

’s Avonds op de bank met een beker warme chocolademelk. Wat kaarsjes aan en hier dan boven wat marshmallows roosteren. Onderwijl je favoriete televisieprogramma op de buis of gewoon een goede film op Netflix uitzoeken. Of wat dacht je van in je ‘flupbroek’ op de bank. Met in je ene hand een gluhwein [met een scheutje Amaretto ] en in de andere  een goed boek, geen verplichtingen… heerlijk! Of een bioscoopje met een vriendin, daar wil ik dan best een avondje bankhangen voor opgeven.

Maar om even terug te komen op het heerlijk avondje van Sinterklaas… die hebben wij hier nog tegoed… zo gaat dat met uitwonende kinderen, volle agenda’s vol bijbaantjes en andere afspraken… Dochterlief heeft beloofd een pepernoot-taart te maken. Dat komt wel goed dit weekend. Dus als je nog een verlaat dank u sinterklaas hoort… dan zijn wij dat! 😉

 

#ilse

One thought on “Heerlijk avondje

  1. Snel een afspraak plannen voor een filmpje met warme chocolademelk en die overheerlijke marshmallows boven waxinelichtjes opwarmen. Zin in!!!

Reacties zijn gesloten.