Gelukkig! Nieuwjaar Zomer in Zeeland

Live streaming…

Met een lekkere bak koffie voor mijn neus, denk ik terug aan gisteravond.
We hebben ons tegen de wind in geworsteld, om op de plaats van bestemming te komen. Daar aangekomen staat er een heerlijk warm buffet op ons te wachten. Dat laten we ons goed smaken. We komen voor een lesje social media in de ‘Do’s & Dont’s van jongerenmarketing’, georganiseerd door Communicatie Netwerk Zeeland.
En wat is ‘hot’, live gaan! Zo legt Nayvary Soeterboek ons eerst uit waarbij stil te staan, hoe ga je te werk en wat zijn extra aandachtspunten. Wees niet bang om foutjes te maken tijdens je ‘live’ gaan, dat maakt je nu eenmaal mens en daar vereenzelvigen jouw kijkers zich mee.
Hierna volgde Lente Voorhoeve oftewel ‘het is Lente’ met haar ervaringen als jonge vlogster, haar inspirerende zoektocht naar bekendheid met als doel een gevestigd actrice te worden.

Met onze aantekeningen op zak en het nabespreken achteraf tijdens de netwerkborrel, zijn wij ons eigen experiment meteen gestart.
In het kader het stormt dus gekker kan het niet worden, hebben wij gisteravond op een stormachtige boulevard onze primeur gemaakt, via de livestream op Instagram. De eerste feedback komt van dochterlief, ‘Mam, je hoort bijna niets, het ruist enorm in je microfoon’. Tja, dat is verwachten op zo een stormachtige plek. Het is ook een experiment voor ons zelf. Helaas is het achteraf nergens terug te zien, dat is dan wel weer jammer.
Als je het hebt gezien, feedback is altijd welkom 😉
Wel hebben we besloten hier serieus mee aan de slag te gaan. Maar dan via de livestream op Facebook. We gaan eerst maar een aantal keer goed voor ons zelf oefenen. Maar hou ons in de gaten zou ik zeggen. We hebben al een aantal onderwerpen die we via deze weg bekendheid willen geven. We zullen een vooraankondiging doen via Facebook zodat jij bij onze eerste officiele live uitzending aanwezig kan zijn. Maar lukt dat niet, dan kan je het gewoon terug zien op onze facebook pagina.

#Ilse