't Muzeoor Dat wordt beloond!

Zeeuwse Missjes online

Het is dan zover!
Zoals jullie zien is onze website geheel opgefrist en in een nieuw responsive ‘beukje’ gestoken. Ook wij zijn nu helemaal klaar voor alle smartphone en iPad gebruikers.
Ja, ook de Missjes gaan met hun tijd mee! Zo is een enthousiast team webbouwers druk bezig geweest met het bouwen van onze nieuwe website, maar wel in de vertrouwde eigen illi-stijl.
De Zeeuwse Missjes staan er als vanouds uitgelijnd bij en alle artikelen zijn nog makkelijker te vinden en te bestellen.

Dat hier een heleboel werk in zit en dat opbouwen een heleboel tijd in beslag neemt, nemen we voor lief. Het technische gedeelte kunnen we overlaten aan deskundigen, maar het vormgeven, dat houden we in eigen hand. Onze kleuren en ideeën, eigen spelling, grafische vrijheid, dat moet er allemaal in. En dat is gelukt.

We hopen dat jij net zo veel plezier hebt om onze website te bezoeken, als dat wij hebben om ‘m te maken en te vullen met ons werk en al wat ons bezig houdt.
1 September gaan we beiden weer volop aan de slag en houden wij jullie graag op de hoogte via ons blog. Regelmatig zal er bij dit blog iets extra’s zitten. Dus elke keer zeker de moeite om ons blog te lezen, je weet maar nooit…

Nu zitten we nog midden in de zomermaanden, genieten we natuurlijk ook van het mooie weer, familie en vrienden, uitstapjes, terrasje, receptjes uitproberen en pakken we die dingen op die zijn blijven liggen.

We wensen iedereen een heerlijke zomer,
ilse en liesbeth

Bij deze blog dus een gratis download, beschikbaar tot aan de volgende nieuwe blog.
Deze keer een leuke
kleurplaat van de Zeeuwse Missjes, altijd handig voor een regenachtige vakantiedag. Veel kleurplezier!

Fijne Zeeuwse zomer,
ilse en liesbeth