'toevallige' eieren Quotes en een beetje nostalgie

Spring in het voorjaar

Het voorjaarszonnetje schijnt. De Engelsman knijpt zijn ogen dicht, snuift de warme lentelucht op en zegt: “Spring is in the air!”. “Why should I?” antwoord zijn vriend, de Belg.

Voorjaar! De krokussen en narcissen springen de grond uit. De eerste lammetjes hebben we al rond zien springen in de wei. Ilse springt zelf vrolijk rond deze week, met twee handen omhoog en een blitse zonnebril op haar neus. Hieperdepiep Hoera! Zij is woensdag jarig! En vrijdag  1 april springen we voor de grap een gat in de lucht tijdens de gezellige borrel met alle deelnemers  van de Shop in Shop te Kamperland.

Voorjaar
Het voorjaar inspireert en geeft weer een dosis energie. Wij springen van de ene project in het andere. We barsten van de ideeën en zijn dan ook volop bezig om de inspirerende gesprekken van onze klanten om te zetten in kleurrijke ontwerpen. Op social media zie wij ook bij onze vrienden en volgers nieuwe projecten starten, vanuit thuis worden allerlei grote en kleine voorjaarplannen opgestart. Of het nu de grote lenteschoonmaak, het voorzaaien van moestuinplantjes, een Zeeuwse fietsroute uitzetten is. Wat is het leuk om al die vrolijke foto’s op onze tijdlijn te zien voorbij komen.

Spring
Een onderdeel van onze voorjaarsplannen is het voorbereiden van de komende voorjaarsfairs. Deze werkzaamheden bestaan uit het uitwerken van nieuwe producten. Wij zoeken daarbij een originele invalshoek die aansluit bij onze huidige producten. Zo hebben we nu twee nieuwe ontwerpen voor magneetbuttons en zijn we bezig met een eigen ontwerp tape. Naast het bekende Zeeuwse Missjes kussen hebben we nu ook een bijpassend kussen in vrolijke voorjaarskleuren.

Vanaf zaterdag 7 mei staan wij weer te springen in onze kraam met onze Zeeuwse Missjes. Het voorjaar, wij hebben er zin in!