Oktober Borstkankermaand Zeg eens hoi!

Een week van negen dagen …

Op het moment dat ik de eerste regels van dit blog schrijf weet ik nog totaal niet wat ik deze week ga tekenen.
Wat ik wel weet is dat wij deze week negen dagen laten duren!

Geïnspireerd door de Dutch Design Week met het thema van dit jaar: ‘The making of’, volgen wij een ander proces dan normaal. Zoals bekend tekenen wij aardig wat en doen dit ook vaak met z’n tweeën. Maar op de manier hoe wij deze week te werk gaan, dat hebben wij nog niet eerder gedaan.
We spreken af dat Liesbeth begint en dat ik me door die eerste vormen / lijnen laat inspireren tot een aanvulling. Dit doen we om beurten net zo lang als de Dutch Design Week duurt. Natuurlijk heb ik zelf ideeën maar nu is het de kunst dit los te laten en mij keer op keer te laten beïnvloeden door Liesbeths aanvullingen en voor haar geldt natuurlijk precies hetzelfde.

Op het moment van het verschijnen van dit blog zitten we net over de helft, het kan nog alle kanten op.. of!? Wil je niets missen, volg ons dan ook op twitter en instagram!
Natuurlijk zijn wij best benieuwd naar wat jij van onze creatie vind? Dus laat gerust een berichtje hieronder achter!

Omdat het ook een beetje vakantie is, heb ik nog een leuk inspirerend en educatief uitje gepland staan voor deze week. Zo sluit ik deze week samen met dochterlief de week af met een bezoekje aan de Dutch Design Week. We hebben er zin in!

Ilse