tweeduizendenzestien #Bijlezen

Wie schrijft die blijft…

Spotify aan op de achtergrond, luisterend naar Remy van Kesteren. Waar ‘Wie Is De Mol’ allemaal niet goed voor kan zijn 😉
Dat werkt prima moeten wij zeggen, heel inspirerend!

Wie schrijft die blijft, en wie blog ook!
Deze keer maar een klein maar belangrijk project: Onze kussens zijn binnenkort weer op voorraad.
De dames die al op onze wachtlijst staan, kunnen we dus over een paar weken gaan verblijden met hun bestelde Zeeuwse Missje kussen.
De stof is vandaag binnen gekomen van onze nieuwe drukker, natuurlijk gewoon de beste kwaliteit uit Nederland! Wij zijn heel blij met het resultaat.
Naast de inmiddels bekende Missjes laten we ook kleine kussentjes maken, lekker voor onder je arm, in je nek, op schoot.

We hebben verrassende kleurcombinaties gemaakt en verdeeld zodat zij snel naar het naaiatelier in Yerseke kunnen voor het eindresultaat.

Wanneer de lentekriebels beginnen te borrelen en een kleine voorjaarsmetamorfose plaatsvindt in huis, dan is dit de tjd voor iets nieuws op de bank. Een vrolijk gekleurd Zeeuws Missjes kussen of misschien wel de zwartwit versie, met een bijpassend canvas!?
Het echte Zeeuwse Missjes kussen herken je aan de de geborduurde zilte zoentjes achterop het unieke zeeuwse knopjepatroon, dit patroon hebben wij speciaal voor dit kussen ontworpen.

One thought on “Wie schrijft die blijft…

Reacties zijn gesloten.