't Muzeoor

Wij zijn in Rotterdam

Een nieuwe stap op internet gebied. Toen wij begonnen met illi graphics hebben we zelf onze website opgebouwd in een handig programma van Apple zelf: iWeb. Handig om zelf een website naar eigen inzicht in elkaar te zetten. Na een opschoonbeurt vorig jaar konden we er wel weer voor jaren tegenaan, dachten we. Helaas wordt iWeb niet meer ondersteund door Apple waardoor onze website allerei functies liet stilvallen. Ook met het oog op nieuwe media en het algemeen gebruik van de smartphone hebben we besloten dat onze website op de schop moet!

Dat hier een heleboel werk in zit en dat opbouwen een heleboel tijd in beslag neemt , nemen we voor lief. We hebben hulp van een fantastische team uit Rotterdam, enkele van henhebben al een band met Zeeland. Een nieuwe wereld gaat voor ons open tijdens de korte en gezellige workshop op kantoor bij Mindwarp. Omdat de afspraak laat op de dag is plakken vooraf een rondje Rotterdam aan deze afspraak.

Het begin is al mooi: Het station van Rotterdam. We maken een culinaire ronde door Rotterdam met op onze route de Markthal. Prachtige constructie en leuke terrasjes, te veel lekkere dingetjes om te proeven en mee te nemen.

Na een leerzame les treinen we weer naar huis.