Vervolgavonturen AAgje in Nepal Zeelandlacht!

Ye en Bo …

Vanuit Middelburg in Zierikzee gebracht. Wat is Schouwen-Duiveland toch prachtig, dus ik was blij dat ik er was. Heerlijk naar het strand, uitwaaien…Maar nee, Gerdien nam mij mee op pad.

Vroeg uit de veren, want we gingen naar Utrecht. Naar een sjiek business centrum, waar we hartelijk ontvangen werden.

Gerdien geeft namelijk inspiratieworkshops voor mensen die werken met jonge kinderen op het gebied van bewegen en ontspanning. Nou, ik ben benieuwd…kan wel wat ontspanning gebruiken na mijn reis naar Nepal. Ye en Bo, de poppen van Gerdien, gingen ook gezellig mee, en daar was ik blij om. Ik had ze nl al in Nepal ontmoet.

Wat een spullen heeft die meid, tijd om rustig te zitten heeft ze niet, want alles moest goed klaar staan voor een hele dag workshops geven.

Ze liet de dames gooien met strandballen, kranten versnipperen…(zonde die had Wisse vast nog willen lezen..) dansen, springen, maar het leukste: het yoga-gedeelte. Ik genoot van de verbaasde blikken van de dames die Gerdien zagen rond springen als een kikker en daarna fladderde als een vlindertje. De lichten gingen uit en de dames waren even stil, tijd voor mindfullness….ssst…ik droom even lekker weg hoor.

 

Wil jij dat AAgje ook bij jou komt logeren?
Zorg dat jij op AAgjes logeerlijst komt te staan!