Ye en Bo ... Vermakelijk vertellen

Zeelandlacht!

Alweer op pad. Nu een hele dag naar Walcheren om lachworkshops te verzorgen. Nu ben ik daar veel te nuchter voor, en doe ik samen met Wisse al gek genoeg, maar toch ben ik nieuwsgierig. Wat zal Gerdien toch moeten doen om 16 Belgische vrouwen te laten lachen? Erg weinig, want de sfeer zat er al goed in. Met lachwekkende oefeningen, muziek en spelvormen weet Gerdien een super sfeertje neer te zetten. Op het laatst mag iedereen een mal hoedje op en lopen we zogenaamd op de ‘rode loper’.

Ik vind het erg leuk, dat ik ook op de groepsfoto mag. Heb ik daar ook weer een mooie herinnering aan. Van Koudekerke naar Middelburg voor een gezonde lunch in het zonnetje. De vitamines nuttigen wij graag. Ja het klikt wel met Gerdien. Zij weet wel wat goed voor mij is.

Na de ontspannende lunch gaan we naar Vlissingen waar Gerdien een toneelgroep heerlijk laat lachen. Nou respect voor die meid hoor, ze doet het toch allemaal maar.

‘S Avonds ben ik blij dat ik met Wisse weer de koffer in kan. Ik heb hem weer veel te vertellen. Eigenlijk zou het ook wel wat voor hem zijn, een beetje meer lachen.

Lachen is gezond, je maakt endorfine aan en je hebt even geen stress. En je kunt beter 1 minuut lachen dan 10 minuten roeien…Nou Wisse? Wat denk je ervan? Doe eens mee met een lachworkshop van Zeelandlacht.

Wil jij dat AAgje ook bij jou komt logeren?
Zorg dat jij op AAgjes logeerlijst komt te staan!